Tuinmeubelen

Breng een bezoekje aan onze ruime toonzaal en maak kennis met ons gamma tuinmeubelen. U treft er ondermeer het gamma van Royal Garden en van Hartman aan. Alsook tuinmeubels uit hardhout uit onze eigen collectie, welke een kwalitatief en prijsgunstig alternatief zijn voor tuinmeubels vervaardigd uit teakhout.

4 Seasons Outdoor

Ontdek een wereld van vlechtwerk tuinmeubelen, vervaardigd van de allerbeste materialen en dat voor een zeer acceptabele prijs.

Meer

Hartman

Hartman levert vrije tijdsmeubelen, gefabriceerd van hoogwaardige materialen zoals kunststof, kunststof vlechtwerk en aluminium. Al deze producten zijn volkomen waterbestendig.

Meer

Royal Garden

Tuinmeubelen voor het leven, dat is Royal Garden. De collectie bestaat uit waardevolle tuinmeubelen van staal. Evenwichtig van vorm en met een uitgelezen ergonomie en zitcomfort.

Meer

Parasols

In onze toonzaal treft u zowel traditionele als vrijhangende parasols aan en dit in stijlvolle kleurencombinaties. Afmetingen van 350 cm rond of 320x320 cm vierkant zijn geen uitzondering. Kom langs en test ze uit!

Accessoires

Uiteraard voert ons gamma eveneens handige en nuttige accessoires voor uw tuinmeubelen. Gaande van parasolvoeten, een uitgebreide kussencollecties tot onderhoudsproducten.