Bloemen & Planten

Ons aanbod op vlak van planten & snijbloemen omvat ondermeer:

Snijbloemen

Een vers bosje snijbloemen, een bloemstuk op maat voor een speciale gelegenheid of seizoensgebonden bloemdecoratie, u vindt het allemaal bij Gardenforum.

Bekijk foto's

Grafstukken

Wij maken grafstukken volgens uw wensen doorheen het ganse jaar alsook bij Allerheiligen.

Bekijk foto's

Sierheester Hydrangea 'Endless Summer'

Uniek is het grote aantal soorten sierheester dat wij aanbieden. U kan bij ons terecht voor het volledig aanbod van a tot z inzake sierheesters. Ontdek bijv. de Hydrangea "Endless Summer".

Meer

Vaste planten

U treft bij ons een groot assortiment aan van vaste planten. U vindt er ongetwijfeld een soort welke zich perfect op zijn plaats zal voelen in uw tuin. Vaste planten zijn ongetwijfeld een meerwaarde voor uw tuin of border gezien de vele kleurencombinaties, hoogte en bloeitijd.

Bekijk foto's

Overig plantgoed

U vindt bij ons eveneens een kwalitatief en vers aanbod van: kamerplanten, grassen, hagen (buxus, taxus, ...), bodembedekkers, sierbomen, kruiden met heerlijke aroma's, klimplanten, ...

1-jarige planten

Het assortiment bestaat uit ondermeer geraniums, surfina's. Wij bieden u hierbij ook de service waarbij wij uw bloembakken volledig klaarmaken.

Fruitbomen

In het hartje van Haspengouw kunt u uiteraard terecht voor fruitbomen. Ze zijn beschikbaar in verschillende hoogtes of vormen zoals struiken, leivorm, halfstam of hoogstam.