Tuinmeubelen

4 Seasons Outdoor

Ontdek een wereld van vlechtwerk tuinmeubelen, vervaardigd van de allerbeste materialen en dat voor een zeer acceptabele prijs.

Weersbestendige tuinmeubelen

De naam zegt het al; 4 seizoenen buiten! Een veel gestelde vraag van onze klanten: waar laat ik de tuinmeubelen gedurende het winterseizoen? Uiteraard een logische vraag gezien de omvang van de stoelen en tafels. Ons antwoord: laat de meubelen met gerust hart 12 maanden per jaar buiten staan, daar zijn ze voor gemaakt en uiteraard ook uitvoerig voor getest. Niet voor niets geven wij maar liefst 3 jaar garantie! Uw tuin of terras ziet er natuurlijk ook veel beter uit wanneer uw tuinmeubelen buiten staan in plaats van een leeg terras gedurende de winterperiode.

Roestvastheid

De roestvastheid van roest vast staal ontstaat door de aanwezigheid van een oxidefilm. Zware industrie, een chloorrijke omgeving (zwembad), een zoutrijke omgeving (aan de kust) kunnen voor een licht smoke-effect op de tuinmeubelen zorgen. Mede dankzij het oxidefilmpje is het RVS assortiment van 4 seasons outdoor uitstekend geschikt voor ons grillige klimaat. Wanneer de toplaag is aangetast is deze weer in oorspronkelijke staat te brengen met speciale stainless steel reinigers en polishers van Golden Care.

Sfeerbeelden