Planten

Sierheester Hydrangea ‘Endless Summer’

Uniek is het grote aantal soorten sierheester dat wij aanbieden. U kan bij ons terecht voor het volledig aanbod van a tot z inzake sierheesters. Ontdek bijv. de Hydrangea “Endless Summer”.

Hydrangea ‘Endless Summer’® is een nieuwe doorbraak in de markt van de Hydrangea macrophylla. Ze is afkomstig uit de Verenigde Staten en is de nieuwe ster tussen de Hydrangea macrophylla en is één van de belangrijkste vernieuwingen gedurende de laatste 25 jaar. Deze Hydrangea ‘Endless Summer’® ‘Bailmer’ PPAF beschikt over unieke eigenschappen.

Een zomerlang bloemen

De Hydrangea ‘Endless Summer’® bloeit de hele zomer lang. Het is aan te raden steeds de verwelkte bloemen te verwijderen zodat er zich nieuwe bloemknoppen kunnen vormen. Bloemknoppen zowel op oud als op nieuw houtVorming van bloemknoppen zowel op oud als op nieuw hout zonder koudebehandeling.

Grote bloemen

De grote bolvormige bloemen (10 à 15 cm diameter) zijn er bijna gedurende de hele zomer omdat er zich steeds nieuwe bloemknoppen vormen. Zelfs indien de bloemknoppen tijdens de winter invriezen of men snoeit de Hydrangea ‘Endless Summer’® in de verkeerde periode zullen ze nog steeds in staat zijn prachtige bloemen te vormen tijdens datzelfde jaar.

Bestand tegen strenge vorst

Bovendien is ze opvallend resistent tegen vorst (-34°C). Deze Hydrangea bloeit zowel roze als blauw afhankelijk van de pH-waarde van de bodem. Alkalische bodem (hoge pH-waarde) bevordert de vorming van roze bloemen, zuurhoudende bodem (lage pH-waarde) veroorzaakt blauwe bloemen.

Veelzijdige gebruiksmogelijkheden

De Hydrangea ‘Endless Summer’® ‘Bailmer’ PPAF bereikt een hoogte van ongeveer 90 tot 150 cm. De gebruiksmogelijkheden van de ‘Endless Summer’ zijn enorm veelzijdig. Ideaal als borderplant door haar grootte en dichte groeiwijze, als achtergrond voor bloeiende vaste planten of als losstaande groep. Hydrangea ‘Endless Summer’® is mooi op zichzelf, in de tuin of in potten. Meer over de Hydrangea ‘Endless Summer’® vindt u op de website van de Hydrangea ‘Endless Summer’®

Sfeerbeelden