BBQ

We bieden u in ons tuincentrum het gamma van zowel houtskool, elektrische als gas barbeques van het topmerk Weber.

Gas barbeue

Wilt u graag wat minder tijd achter de barbeque doorbrengen? Maar wilt u toch genieten van de optimale smaak van een barbeque? Dat kan! Weber heeft hiervoor de barbeque op gas geïntroduceerd. De lavastenen maken hier plaats voor flavorizer staven. Weber heeft voor elke bbq-liefhebber wat wils. Van een simpele barbeque tot een luxe buitenhuiskeuken op gas, Weber heeft het allemaal. Loop zeker even langs voor verdere informatie en bekijk de verschillende modellen in ons tuincentrum.

Weber elektrische bbq

De Weber elektrische barbecue is een droom op stroom. De eenvoud en smaak zijn niet minder als die van gas- of briketten barbecues. Een elektrische barbecue vormt daarbij geen rookontwikkeling, ideaal dus voor op de boot, appartement of op het balkon. Veilig en snel, u hoeft alleen maar de stekker in het stop contact te steken en u kunt barbecue├źn.

Er wordt vaak gedacht dat elektrische barbecues niet de ‘echte barbecuesmaak’ afleveren. Deze stelling is echter onjuist, uit blinde smaaktests met barbecueprofessionals en consumenten blijkt namelijk dat er vrijwel geen waarneembaar verschil is tussen een elektrische barbecue of een briketten barbecue! De optimale barbecue smaak wordt namelijk geleverd door de juiste temperatuur, en niet per se door de warmtebron.

Weber accessoires

U kunt bij ons eveneens terecht voor een uitgebreid gamma aan originele Weber-accessoires.